Целево обвързване

Haohai Metal предлага както еластомерно свързване, така и метални свързващи услуги. Рентгенови и ултразвукови проверки също са на разположение при поискване.

Информация за продукта


Целево обвързване


Разпръскващите цели могат просто да бъдат захванати към катодния източник на разпрашване в системата за нанасяне на разпрашващо устройство. Тази процедура обаче може да се окаже скъпа поради напукване, накърняване или друго увреждане на целта, причинено от неадекватно охлаждане. Където е възможно, добра практика е свързването на целта за разпръскване със здрава, съвместима опорна плоча.


Целевото свързване е критичен процес и точният метод на изработка може да варира в зависимост от избора на целевия материал за разпрашаване. Правилно свързаната цел за разпръскване обикновено осигурява по-дълъг живот от несвързаната цел, може да позволи използването на по-висока мощност за постигане на по-бързи скорости на разпръскване и ще позволи трайно да се повтарят параметрите на тънкия филм.


Напреженията при срязване, които се развиват между целевата и задната плоча поради нагряване по време на разпрашването, могат да бъдат причина за срив в свързването, когато задната плоча и разпръскващите материали нямат съвместими коефициенти на термично разширение. В зависимост от допустимите отклонения от размерите, дебелината на връзката може да бъде регулирана, за да компенсира тези напрежения.


Haohai Metal предлага както еластомерно свързване, така и метални свързващи услуги. Рентгенови и ултразвукови проверки също са на разположение при поискване.


метален

Металните връзки осигуряват добра термична и електрическа проводимост и се препоръчват за повечето приложения с разпрашване. Индий е предпочитаният метод за свързване на разпръскващи мишени, дължащ се на високата си топлопроводимост и е високата ефективност при извличане на топлина извън целите. Индийът също е по-мек от алтернативните свързващи припои. Основното ограничение на връзката с индий е температурата на топене на индийското спояващо средство. Индийът има точка на топене 156,6 ° С, а температурите над 150 ° С ще доведат до разтопяване и неуспех на връзката.


еластомер

Повечето материали могат да бъдат свързани с индий, но има няколко изключения. Еластомерът е алтернативен метод на свързване, който осигурява по-висока температурна способност спрямо индийните връзки. Еластомерните връзки се препоръчват, когато клиентите непрекъснато стопяват индийните връзки. Еластомерното свързване е също така подходящо за целеви материали с ниска точка на топене, за чувствителни към температура съединения и цели, които имат ниска плътност или са особено крехки.


Сравнението на свързването с индий и Еластомер:

Материал на облигациите индий еластомер
Максимална работна температура 150 ° С 250 ° С
Топлопроводимост 83 W / mK 54 W / mK
Коефициент на термично разширение 32,1 х 10-6 К- 1 2,2 х 10 -4 К- 1
Електрически съпротивление (ома-см) 8 х 10-6 0.0476
Облигационно покритие > 95% > 98%
Дебелината на линията на облигациите 0.010 "± 0.003" 0.010 "- 0.025"
Целеви размер 1 ", 2", 3 ", 4", 5 ", 6", 7 ", 8" диаметър 1 ", 2", 3 ", 4", 5 ", 6", 7 ", 8" диаметър
Целевият материал Метал или керамика Метал или керамикаHaohai Metal Assurance

За да подобрим топлопроводимостта под високо енергийни входове, предлагаме целево свързване на облицовъчни плочи с метална сплав на основата на индий, еластомер, алуминий и сребро. Устойчивото свързване на целта изисква разнообразие от функции преди и след свързване, за да се осигури сцепление. Нашите качествени методи и процес на свързване се характеризират както следва:

1. Да се премахнат кухините в ръбовете на спойка, които могат да уловят въздуха и да създадат вихрово изтичане в системата ви за разпръскване.

2. За да се осигури термичната цялост на интерфейса между системата за охлаждане на системата и повърхността на целта.

3. Зони с контролирани зони за прецизен контрол на топлинното разширение и спояване.

4. Системата за изобразяване C-Scan се използва за откриване на недостатъци на материали, разпитване на връзки и точно измерване на дебелината.

5. рентгенографска проверка с рентгенови лъчи за проверка на целостта на връзките.За повече информация относно услугата ни за свързване, не се колебайте да ни се обадите или изпратете електронна поща онлайн.


Hot Tags: производители, доставчици, фабрика, производители, търговия на едро, цена, купуват, размер, свързване, високо качество, висока чистота, висока степен на използване
Един чифт:C Проверка на сканиране Следваща:Титанов бек тръби

Запитване

You Might Also Like