TiN - Титанов нитриден слой

- Jun 07, 2017-

TiN - Титанов нитриден слой

 

CTC.jpg

Благодарение на своята химическа инертност, твърдост и ниско триене, покритието TiN Titanium Nitride намалява корозията, ерозията, абразията и износването. Той е устойчив на лющене и напукване и свежда до минимум залепването и студеното заваряване при рязане на ръбове и при изтегляне или образуване на радиуси и т.н., сега е най-известният и най-широко използван сред PVD покритията.

 

ПРИЛОЖЕНИЯ

 

- Нанасяне на режещи инструменти

Неговите свойства, които остават стабилни до температурата на окисляване, позволяват използването на TiN с успех във всички процеси с отстраняване на чипове, както и при различните операции по формоване, стриване и синтероване.

 

- Медицински имплант и покритие на устройството

Изключително висока устойчивост на износоустойчивост към костния цимент, нисък коефициент на триене, значително повишаване на устойчивостта на надраскване на повърхността, намаляване на алергичния потенциал чрез намаляване на освобождаването на йони до границата на откриване, изключителна биосъвместимост на TiN, което го прави широко използван в покритието на ортопедичен имплант компоненти и хирургически инструменти и др.

OPC.jpg


- Декоративно покритие за визуално усъвършенстване

Атрактивният златист цвят на покритието и високата устойчивост на абразия правят покритието TiN първи избор при визуално прецизиране на различни повърхности за много декоративни приложения.

dec.jpg


- Хранително безопасно покритие

Титаниевият нитрид покрития са напълно безопасни за храна и следователно са идеални за използване в хранително-вкусовата промишленост. Освен това, TiN е много подходящ за употреба в медицинските приложения, благодарение на високите си нива на химическа устойчивост и биологична съвместимост.


Имоти

цвят
твърдост

еластичен

Moduluse

окисляване

Темп.

триене

Коеф. 100Cr6

слой

температура

типичен

дебелина

Бог Жълт
2300-2900HV 450 ± 10Gpa 600 ℃ 0,4 300-480 ℃ 0.5-10μ


Haohai Metal (Haohai Titanium) осигурява титанови разпрашаващи мита, катод от титаниева дъга, гранули от титаниево изпарение, титанов тигел и титанов стартер и т.н. за TiN покритие:

  титан   - Ti, CP степен 2 (99,2%), CP степен 1 (99,7%), 99,9%, 99,95%, 99,99%, 99,995%, 99,999%; въртяща се цел, планарна цел.

Титанови монолитни ротационни цели

Ti Rotary Target 01.jpg


Титанови равнинни правоъгълни цели

Ti05.jpg


Титанови циркулационни разпръскващи цели

Ti Circular 01.jpg


Моля, не се колебайте да се свържете с нас за титанови разпрашващи цели.Един чифт:Не Следваща:Физическо отлагане на пари