HIPIMS

- Dec 20, 2016-

HIPIMS


Физически парното отлагане покрития (PVD покритие) главно са депозирани чрез електродъгово изпаряване или магнетронно разпрашване.


Плътен, гладки покрития с HIPIMS

Висока мощност Импулсно магнетронно разпрашване (HIPIMS) е дал трето измерение PVD покритие технология. HIPIMS технология показва, че е възможно да се комбинират предимствата на висока йонизация като електродъгово изпаряване с предимствата на магнетронно разпрашване. Резултатът е добро сцепление и плътен, много гладко покритие.

HIPIMS технология е изключително подходяща за ецване. Поради високата върхова мощност на до 8 MW, атомите заговори с HIPIMS ще влезе в субстрата да се получи гъста, колонен слой със силен лепило характер. Възможно е също така покритие с HIPIMS, но тя има значително по-ниска от сегашната задавя технологии отлагане процент.


В момента тази техника е била използвана главно за износоустойчиви покрития (трибологични) и последните работа е разширила тази техника в областта на оптични покрития.


Резултати в гъста и гладка PVD покритие, HIPIMS е на разположение на много системи за PVD покритие, Haohai Титан осигуряват високо качествомагнетронно разпрашване източници на катоди вСМБ цели и HiPIMS цели в различни материали, за да помагаме на нашите клиенти да развият своята нова технология с HiPIMS системи за по-гъста, гладка слоеве.


Моля, изпратете ни ви изисквания и чертежи, ние бихме искали да работи заедно с вас да добавят стойност към вашите продукти.


Един чифт:TITANIUM MACHINING Следваща:Не