Титанов диоксид (TiO2) парчета & таблетки изпаряване материали

Титанов диоксид е химично съединение с химична формула на TiO2. Това е бял на външен вид с плътност от 4.26 g/cc, точка на топене от 1830 ° C и парното налягане от 10-4 Torr 1300 ° c. Най-големият търговски прилагането на титанов диоксид е като бял пигмент за боя поради своята яркост и пречупване. Това е също една основна съставка в слънцезащитните заради уникалната си способност да абсорбират UV светлина. Тя се изпарява под вакуум предимно за отразяващи оптични покрития и оптични филтри. Haohai метал предлага пълен пакет от титанов оксид изпаряване пелети на конкурентни цени. Потребителски размери и материали може да се произвеждат също да отговарят на вашите изисквания.

Информация за продукта


Титанов диоксид (TiO2) Изпаряване Peices материали


Общи


Титанов диоксид е химично съединение с химична формула на TiO2. Това е бял на външен вид с плътност от 4.26 g/cc, точка на топене от 1830 ° C и парното налягане от 10-4Torr 1300 ° c. Най-големият търговски прилагането на титанов диоксид е като бял пигмент за боя поради своята яркост и пречупване. Това е също една основна съставка в слънцезащитните заради уникалната си способност да абсорбират UV светлина. Тя се изпарява под вакуум предимно за отразяващи оптични покрития и оптични филтри.


Материали тип(IV) оксидКоефициент на топлинно разширение-
СимволTiO2Теоретична плътност (g/cc)4.23
Атомно тегло-Z съотношение0.4
Атомен номер-
Метод на изпаряванеE-светлина (панаир), топлинна
ЦвятБяла-бежово, сиво-черноТермични тигел/лодкаЛодка: W, Mo
Топлопроводимост11,7 W/m.KE-греда линейни

Fabmate® тантал

Графит

Точка на топене (℃)1830
Temp. (℃) @ Vapor преса. Стълб (тора)

1300 ℃ @ 10-4Torr


Haohai метал предлага пълен пакет от титанов оксид изпаряване пелети на конкурентни цени. Моля, вижте нашия списък със зареден материали по-долу. Потребителски размери и материали може да се произвеждат също да отговарят на вашите изисквания:

 

За потребителски материали:Материали запитване форма.

За общи запитвания:info@pvdtarget.com.

Обадете ни се: 0086-29-3358-2330


МатериалРазмер (в.)КоличествоЧистота (%)Цена
Титанов диоксид (TiO2)3 - 6 мм парче
100g
99.9P.O.R.
Титанов диоксид (TiO2)3 - 6 мм парче250g99.9P.O.R.
Титанов диоксид (TiO2)3 - 6 мм парче500g99.9P.O.R.
Титанов диоксид (TiO2)3 - 6 мм парче750 гр99.9P.O.R.
Титанов диоксид (TiO2)3 - 6 мм парче1000g99.9P.O.R.Титан е общ материал, намерени в безброй продукти, включително часовници, бормашина бита, лаптопи и велосипеди, просто да назовем само няколко. В чист вид той е лъскав и сребристо бял вид. Тя има точка на топене 1,660° C, плътност на 4,5 g/cc и парното налягане от 10-4Torr 1,453° c. Това е здрав материал, който е лесно произведени когато топлината се прилага. Неговите силни, леки характеристики и отлична устойчивост на корозия го правят идеален за океански лайнер корпуси, двигатели на летателни апарати и бижута дизайнер. Титан е биосъвместим, така че може да се намери в хирургически инструменти и импланти. Титанов обикновено се изпарява във вакуум за целите на износване и декоративни, полупроводници и оптични покрития.

Hot Tags: титанов диоксид (tio2) парчета & таблетки изпаряване материали, производители, доставчици, фабрика, производители, едро, Цена, покупка, размер, високо качество, висока чистота, висока използването проценти
Един чифт:Волфрам (W) пелети & парчета изпаряване материали Следваща:Титан (Ti) пелети изпаряване материали

Запитване