Никел/хром парчета изпаряване материали

Никел/хром парчета изпаряване материали

80/20 никел хром сплав се използва често за ковано и гласове части за високотемпературни приложения, тъй като има по-добри окисляване и устойчивост при гореща корозия в сравнение с по-евтини желязо никелова сплав. Тази никел хром сплав силно е подходящ за приложения, които са предмет на окисляване. Haohai метал предлага пълен пакет от никел хром изпаряване парчета на конкурентни цени. Потребителски размери и материали може да се произвеждат също да отговарят на вашите изисквания.

Информация за продукта

Никел Chromium(Ni/Cr) пелети изпаряване материали


Общи


Никел е твърда, лъскава, сребристо бял метал. Тя е с плътност на 8.91 g/cc, точка на топене 1,453° c и парното налягане от 10-4Torr 1,262° c. Хром е един от най-популярните метали в света. Хром е сребриста, лъскава, твърд и крехък метал, известен със своите високи огледалото полски и устойчивост на корозия. Тя има точка на топене 1,857° C, плътност на 7.2 g/cc и парното налягане от 10-4Torr 1,157° c. 80/20 никел хром сплав се използва често за ковано и гласове части за високотемпературни приложения, тъй като има по-добри окисляване и устойчивост при гореща корозия в сравнение с по-евтини желязо никелова сплав. Тази никел хром сплав силно е подходящ за приложения, които са предмет на окисляване.


Haohai метал предлага пълен пакет от никел хром изпаряване парчета на конкурентни цени. Моля, вижте нашия списък със зареден материали по-долу. Потребителски размери и материали може да се произвеждат също да отговарят на вашите изисквания:

 

За потребителски материали:Материали запитване форма.

За общи запитвания:info@pvdtarget.com.

Обадете ни се: 0086-29-3358-2330


МатериалРазмер (в.)КоличествоЧистота (%)Цена
Хром никел (Ni/Cr)3 - 12 мм парчеза грам99.95P.O.R.Hot Tags: Никел/хром парчета изпаряване материали, производители, доставчици, фабрика, производители, едро, цената, купи, размер, високо качество, висока чистота, висока използването проценти
Един чифт:Ниобий (Nb) пелети изпаряване материали Следваща:Никел/желязо (Ni/Fe) пелети изпаряване материали

Запитване

You Might Also Like